Donald Trumpin lyttäämät toimittajat: Presidentti ei ole kunnossa

Presidentti Donald Trumpin mollaamat toimittajat ovat syyttäneet presidenttiä kiristyksestä ja valehtelusta. He kirjoittivat asiasta mielipidekirjoituksessa, joka julkaistiin sanomalehti Washington Postissa.

Morning Joe -aamuohjelman juontajat Mika Brzezinski ja Joe Scarborough kannustivat Trumpia lopettamaan heidän ohjelmansa katsomisen.

– Presidentin epäterveellinen pakkomielle seurata Morning Joe -ohjelmaa ei ole hyväksi hänen henkiselle tasapainolleen eikä hänen hallitsemalleen maalle, kaksikko kirjoitti.

Brzezinski ja Scarborough käsittelivät asiaa myös ohjelmassaan.

– Me olemme kunnossa. Tämä maa ei ole, Scarborough jatkoi.

Toimittajat: Trump kiristi anteeksipyyntöä

Trump aiheutti torstaina kohun lyttäämällä kovin sanoin toimittajakaksikon Twitterissä. Hän mollasi Scarboroughia psykopaatiksi ja Brzezinskiä hulluksi ja vähä-älyiseksi.

Lisäksi hän väitti, että Mika Brzezinski olisi vuotanut verta kasvojenkohotusleikkauksen jälkeen. Kymmenet poliitikot molemmista valtapuolueista ovat tuominneet presidentin tviitit.

Joe Scarborough
Joe Scarborough on juontanut Morning Joe -ohjelmaa vuodesta 2007. Hän on myös edustanut republikaanipuoluetta Yhdysvaltain edustajainhuoneessa.Rick D’elia / EPA

Toimittajakaksikko pitää Trumpin kirjoituksia naisvihamielisinä ja valheellisina. Lisäksi he syyttivät Valkoista taloa kiristyksestä.

Heidän mukaansa Valkoisen talon virkamiehet olivat vihjailleet tämän vuoden alussa, että toimittajakaksikon kannattaisi soittaa Trumpille, jotta heidät ikävässä valossa esittävää lehtiartikkelia ei julkaistaisi.

Scarborough'n mukaan hänen olisi pitänyt pyytää Trumpilta anteeksi tapaa, jolla presidenttiä käsiteltiin ohjelmassa. Juontajat kieltäytyivät vaatimuksesta.

Trump: Valeuutisia

Trump kuittaisi väitteet valeuutisina. Hänen mukaansa asia oli päinvastoin: Scarborough pyysi häneltä turhaan lehtiartikkelin pysäyttämistä.

Tabloidilehti National Enquirer julkaisi kesäkuun alussa artikkelin, joka kertoi Scarborough'n ja Brzezinskin suhteen taustoista. He ovat kihlapari.

National Enquirerin kustantaja David Pecker on presidentin ystävä ja tukija. Lehti kiisti perjantaina olleensa mukana minkäänlaisessa kiristyksessä, muun muassa CNN-uutiskanava kertoo.

Lähteet: Reuters, AP

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and